Vertrek
Blijf op de hoogte en volg Andre
12 September 2012 | Nederland, Rhoon
Nog even gestemd en om 4 uur gaan we richting centraal station Rotterdam . Onze vlucht gaat om 20:55 , we moeten 3 uur van te voren aanwezig zijn dus we zijn ruimschoots op tijd. Het zal wel even wennen worden om zonder de ervaring van Phandema alles zelf te moeten regelen in Maleisie, maar we hebben een goede les gehad in Peru.
Alle tips en ervaringen van toen nemen we mee. We zijn alleen een beetje eigenwijs mbt de rugzak , nee die hebben we thuis gelaten dit keer en aangepaste reistassen aangeschaft met wieltjes dus we hoeven niet te sjouwen phandema! :-). De volgende keer dat we iets van ons laten horen zitten we in Kuala Lumpur , hoop met 30 graden en zon.
12 September 2012 - 23:17
Peter :
Beste Andre, Koffer met wieltjes! en zag ik het goed dat je( ABN) werkpak aan had!!!!!!! Je buurman Peter goede reis.
ps niet te veel drinken je bent aan de lijn. -
12 September 2012 - 23:34
Ed:
Een hele goeie reis gewenst en ik hou jullie in de gaten.... :-)) -
14 September 2012 - 12:29
Regina:
Hoi Carla en Andre,
Wij zijn reuze benieuwd hoe jullie Maleisie vinden en beleven het met jullie weer even mee. Phandema was inderdaad wel makkelijk en gezellig, maar dat lukt jullie ook prima zelf, zeker weten! Heel veel plezier.
Tip:
Ik weet niet of jullie in de buurt zitten van China-town, reuze leuk om vooral 's avonds doorheen te lopen, vol met rode lampionnen, apparte sfeer-geur-kleur, je waant je in een film. Mooie -echte- nep tassen gekocht, sla je slag!
14 September 2012 - 20:17
Phandema:
He Caran!!
Waarom horen we niets....Zijn jullie nog steeds onderweg naar het hotel? Kan het me indenken. Zal niet meevallen vanaf het vliegveld naar het hotel in Maleisie met een tas met WIELTJES!!!
Ik hoop voor jullie dat de wieltjes voorzien zijn van Rubber banden ;-)
Volgende reis gaat zeker ook de rolator mee???
Ondertussen gaat hier het leven gewoon door en staat jullie kast inmiddels bij de spuiterij.
Heel veel plezier daar!!
Groetjes!! -
14 September 2012 - 20:37
Marion:
Nou caran, iedereen zit te wachten op jullie eerste ervaringen........ Waar blijven de spannende verhalen nou? Xxxxxx lieve groetjes